Algemene voorwaarden

Afspraak

Gelieve op tijd aanwezig te zijn, zodat de behandeling op tijd kan beginnen. Bent u wegens omstandigheden niet in staat om op afgesproken tijd aanwezig te zijn, dan dient u dit vooraf te melden.

Een afspraak maken kan via het reserveringssysteem, het contactformulier, telefonisch, whatsapp, messenger of per email met vermelding van uw telefoonnummer en emailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact op nemen om een afspraak te maken.

Elke behandeling dient na afloop met gepaste contanten (geen wisselgeld mee) of per PIN te worden afgerekend.

Wanneer je een afspraak maakt, stem je zonder meer in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina vermeld staan.

Annulering

Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet te worden. Bij het niet nakomen van een afspraak, zonder tijdige annulering wordt 100% van de kosten van de geboekte afspraak middels factuur in rekening gebracht.

Bij ziekte of uitval masseur zal ProTouch Sportmassage u zo snel mogelijk hiervan in kennis stellen. ProTouch Sportmassage zal in overleg zo spoedig mogelijk tot een alternatieve datum komen.

Werkwijze

Bij de eerste afspraak zal altijd een anamnese plaatsvinden. Hierbij wordt gekeken of er sprake is van eventuele gezondheidsproblemen, contra-indicaties en wordt de reden van de massage afspraak doorgenomen. Eventueel wordt er een behandelplan opgesteld in overleg met u. Het is uw verantwoordelijkheid om de juiste en volledige gegevens door te geven aan de masseur m.b.t. ziektes, aandoeningen en allergieën. Op deze manier kan vooraf worden beoordeeld of er sprake is van eventuele contra indicaties. Bij het verstrekken van onjuiste en/of onvolledige gegevens is ProTouch Sportmassage niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van de behandeling(en). Bij wijzigingen in uw situatie is de cliënt zelf verantwoordelijk om dit door te geven aan ProTouch Sportmassage.

Alle behandelingen aangeboden door ProTouch Sportmassage zijn geen medische behandelingen. Alle behandelingen op de behandeltafel zijn voor rust, sport en ontspanning. Indien u zich laat behandelen is dit geheel op eigen risico.

Contra-indicaties

Contra indicaties zijn redenen waarom iemand niet (absolute) of gedeeltelijk (relatieve) niet gemasseerd mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelende arts en/of specialist. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts of specialist. Absolute contra indicaties: koorts, griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidziekten, infectieziekten, ernstige vaat ziekten, psoriasis, kanker, trombose, gebruik van antidepressiva, antibiotica, ontstekingsremmers, extreme vermoeidheid en uitputting en (voorgenomen) zwangerschap. Relatieve contra indicaties: open wonden, zwangerschap, ontstekingen, traumatische aandoeningen en spataderen. Uiteraard is elke vorm van massage bij gebruik van alcohol en drugs uitgesloten.

Hygiëne

ProTouch Sportmassage heeft het recht de massage te annuleren indien er, naar het oordeel van de masseur geen sprake is van een hygiënische situatie. De massage dient te worden afgerekend. ProTouch Sportmassage behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Ethiek

Bij ProTouch Sportmassage worden absoluut geen erotische of sensuele massages gegeven. Verzoeken voor dergelijke massages worden niet op prijs gesteld. Bij diefstal of van andere onrechtmatigheden (zoals bijvoorbeeld ongewenste intimiteiten naar de masseur toe) wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

Betaling

Betalingen kunnen voldaan worden per pin, contant of overschrijving. Betalingen die niet binnen de betaaltermijn betaald worden geeft ProTouch Sportmassage het recht om 3% van de totaal factuur extra in rekening te brengen. ProTouch Sportmassage zal eerst een herinnering per email sturen en de extra kosten van 3% kenbaar maken.

 

Overig

ProTouch Sportmassage is ondanks zorgvuldig handelen niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële of immateriële schade voor, tijdens en of na het behandelen.

De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door ProTouch Sportmassage te allen tijde gewijzigd worden.

Uw persoonlijke en medische gegevens worden met alle zorgvuldigheid behandelt en volgens onze privacy policy.

Welkom, kan ik u ergens mee helpen?