Ik heb niet stil gezeten!

De afgelopen maanden zijn uitzonderlijke weken geweest, maar mijn passie en drive om andere te helpen met hun pijnklachten, sportplezier en sportprestatie is al die tijd bij mij gebleven.

Een idee die al een tijdje had heb ik kunnen realiseren. Het begin is er, maar wel zijn er nog wat verbeterpunten en er komt nog meer aan …

Producten

Jij kunt nu ook bij ProTouch Sportmassage terecht voor eiwitshakes, maaltijdshakes, supplementen, magnesium producten, nutrition water en cadeaubonnen. En zoals ik al zei komt er nog meer aan, namelijk: maaltijdpakketten, e-books, mobiliteits artikelen, andere maaltijdshakes en supplementen en meer. Als jij vragen of advies nodig hebt over de producten dan kan je contact met mij opnemen.

De cadeaubon is een fysiek cadeau die je kan weggeven aan iemand en zit in een mooie zwarte envelop.

Webshop

Deze producten kan je vinden in de webshop die momenteel te bereiken is met de volgende link: https://www.protouchsportmassage.nl/shop/. Het wachtwoord is protouch

De meeste producten heb ik op voorraad, indien jij een afspraak hebt staan zou je dus de producten kunnen bestellen en betalen en zet ik de producten voor jou klaar om na de behandeling mee te nemen. De producten kan je ook komen ophalen (op afspraak) of laten verzenden. In deze tijd zou ik de producten ook kunnen langs brengen (alleen Zoetermeer), neem dan even contact mij op.

Voedings Consulting

Voeding is de basis voor elk gezondheids- of sportdoel. En wat jij eet heeft dus ook effect op het lichaam. Lichaam en voeding horen ergens ook bij elkaar! Persoonlijk is dit voor mij een passie die samen gaat met de behandeling van pijnklachten. Mijn doel is uiteindelijk om een totaalplaatje aan te bieden voor elk gewenst gezondheids- en/of sportdoel. 

Personal training gericht op pijnklachtbehandeling en het voorkomen/verhelpen daarvan (de oorzaak) door bijvoorbeeld de juiste techniek uit te voeren, mobilisaties en stabilisaties, etc. is iets waar ik in de toekomst ook naar wil kijken. Voeding speelt ook mee in deze rol. Vandaar dat de producten daar ook een rol in kunnen spelen. In bepaalde situaties zou een voedingsconsult een bijdrage kunnen leveren om gerichter en effectiever jouw gezondheids- of sportdoelen te behalen. Dit kan aankomen, afvallen, uithoudingsvermogen, spieropbouw of het onderhouden van spieren zijn. Daarom is het binnenkort ook mogelijk om een voedingsconsult(s) in te plannen waarin ik een persoonlijk op maat voedingsadvies met meetmoment kan aanbieden voor degene die hier interesse in heeft of een stok achter de deur nodig hebben. Dit zeer binnenkort.

Tarief wijzigingen

De losse behandelprijzen van 45 en 60 minuten heb ik met 1 euro verhoogt en het intakegesprek heeft nu een losse prijs. Door de verhoging van de losse prijzen heb ik de korting op de strippenkaarten verhoogt, zodat deze vrijwel hetzelfde blijven! De reden van deze wijzigingen is organisatorisch te benoemen (onderlinge afspraken voor de locatie) en het feit dat het verschil tussen de losse behandelprijzen en de prijzen van de strippenkaarten naar mijn doen te beperkt waren.
Door een strippenkaart te nemen blijft de prijs voor jouw ongewijzigd!

Workshop (toekomstperspectief)

Ook heb ik een begin gemaakt voor een workshop die ik in de toekomst wil aanbieden over herstelprocessen en blessurepreventie of eigenlijk hoe werkt dat menselijk lichaam nu eigenlijk en welke processen zijn er aanwezig die interessant zijn voor sporters om te weten. En vooral op een makkelijke ‘back to earth’ manier uitgelegd. Dit is echter wel een lange termijn doel en heeft voor mij nu geen prioriteit. Maar laat vooral weten of hier interesse in is. 

Zoals u ziet heb ik niet stil gezeten en hoop ik dat deze diensten een toevoeging zijn. Uw mening is meer dan welkom en neem ook gerust contact met mij op als er vragen zijn. Opmerkingen en verbeterpunten zijn altijd welkom.

Hopelijk zie ik u binnenkort weer.

 

Sportieve groet,

Marcel Baars
ProTouch Sportmassage

Welkom, kan ik u ergens mee helpen?