Veelgestelde vragen

Mijn behandelingen worden door zorgverzekeraars niet vergoed.

Het intakegesprek is een kennismakingsgesprek en nodig om een duidelijk beeld te creƫren over de gewenste zorg en aanwezige pijnklachten. Tijdens het kennismakingsgesprek worden vragen gesteld als:
– Gewenste zorg
– Pijnklachten
– Belastingen op sociaal-, werk- en sportgebied
– Blessures heden en verleden
– Algemene gezondheid (medicijnen, allergieĆ«n, enz.)

Vervolgens zullen (functie)onderzoeken plaatsvinden om de oorsprong, oorzaak en mogelijke ketenproblematiek te herleiden om vervolgens een doelgerichte en therapeutische behandeling te kunnen adviseren en geven.

De duur van het intakegesprek is minimaal 60 minuten en bestaat uit ongeveer 30 minuten intake en 30 minuten behandeling. Afhankelijk van de benodigde tijd voor de intake kan dit afwijken. Belangrijk is dat duidelijk wordt welke klachten aanwezig zijn en hoe deze vervolgens doelgericht en therapeutisch te behandelen.

Komt uit het intakegesprek naar voren dat u geen pijnklachten heeft, maar een (preventieve) sportmassage wens, dan ligt u dus vrij snel op de massagetafel.

Het is mogelijk (indien het u beter uitkomt) een afspraak te maken buiten de genoemde openingstijden. Uiteraard zal ik eerst kijken of mijn agenda en welzijn dit toelaat (afspraken na 21:00 uur zijn helaas niet mogelijk!). U kunt contact met mij op nemen via het Whatsapp icoontje rechts onder. Ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Welkom, kan ik u ergens mee helpen?