Wijzigingen per maandag 5 september 2022

Na lang overwegen heb ik besloten een aantal wijzigingen door te voeren in mijn bedrijfsvoering. Deze wijzigingen zijn noodzakelijk om mijn praktijk te kunnen blijven voortzetten. De voornaamste redenen van de wijzigingen zijn de fysieke belasting en de financiën. De hoge inflatie van afgelopen jaar is toch wel de hoofdoorzaak, maar ook de toenemende behandelingen en de fysieke belasting die het mij geeft. Ook kan ik niet uitsluiten dat corona weer in het najaar langskomt.

De hieronder vermelde wijzigingen gaan per maandag 5 september 2022 in en zal ook een transitie met zich meebrengen.

Wijziging in de behandelduur

De behandelduur zal per maandag 5 september wijzigen naar 25, 50 en 75 minuten. Tot zaterdag 3 september zullen alle afspraken nog verlopen en ingepland worden volgens de 30, 45 en 60 minuten behandelduur.
Alle afspraken na 3 september worden ingepland en omgezet naar 25, 50 en 75 minuten. Indien u een afspraak na 5 september heeft staan, dan zal ik contact met u opnemen.

Prijswijziging voor de losse behandelingen

De prijzen voor de losse behandelingen zullen per maandag 5 september wijzigen, namelijk:

Behandelduur:         Prijs:
25 min                      35 euro
50 min                      65 euro
75 min                      90 euro
intake (60 min)       69,50 euro

Korting op strippenkaarten

De korting op de strippenkaarten zullen per maandag 5 september worden verhoogt. De strippenkaarten van 30, 45 en 60 minuten zijn vanaf nu niet meer beschikbaar en zullen per direct vervangen worden door de 25, 50 en 75 minuten strippenkaarten.
Als u nog een strippenkaart heeft met 30, 45 of 60 minuten, dan zal ik de mogelijkheden voor na 3 september persoonlijk met u bespreken bij de eerst volgende behandeling.

Tot slot

Verandering is niet altijd makkelijk, maar soms wel noodzakelijk. Ondanks de wijzigingen hoop ik u gewoon bij mij op de praktijk te kunnen blijven ontvangen.

Indien u nog vragen, opmerkingen of tips heeft dan kunt u altijd contact met mij opnemen via whatsapp of email.

Tot binnenkort.


Met sportieve groet,

Marcel Baars
Sportmassage, Sporttherapie, Fasciatherapie en integrale Lifestyle en vitaliteit coaching.

Welkom, kan ik u ergens mee helpen?